Miért mi?

Rólunk

Magyarországon egyedülálló módon, több világmárka gyártói képviseletét látjuk el. Kínálatunk talán a legerősebbnek mondható a magyar piacon. Termékeink és megoldásaink nem korlátozódnak egy nemzetközi vállalat programjára. Amennyiben velünk dolgozik, biztos lehet benne, hogy mindenből a legjobb megoldást kapja, a gyári háttér-támogatással együtt.

Amit kínálunk

Mi minden termék mellé magas színvonalú szolgáltatást és biztos hátteret is nyújtunk. Nem terméket értékesítünk, hanem egy megoldást kínálunk az Ön feladataira, problémáira.
Támogatás

Helyi támogatás

Képviselőink az ország bármely területén személyesen felkeresik Önt és segítenek kiválasztani a legjobb megoldást az adott megmunkálási feladathoz.

Műszaki tanácsadás

Műszaki tanácsadás gyártói háttérrel

A Szerszám Technika Kft. csapata lelkes fiatal mérnökökből áll, akik a fémforgácsolás területén komoly tapasztalattal rendelkeznek.

Innováció

Innovatív megoldások, folyamat-optimalizálás

Akárcsak a WIDIA, az FMT, vagy a VARGUS, a Szerszám Technika Kft. is elkötelezett a legújabb technológiák és módszerek alkalmazása mellett.

Szerszámraktározás

Mi azt raktározzuk, ami Önnek fontos

A Szerszám Technika Kft. egyedi megállapodás alapján pont azt a terméket raktározza amire Önnek szüksége van

Az Ön igényeire szabjuk a feltételeket

A Szerszám Technika 100%-ban magyar tulajdonú cég. Nem kell engedélyt kérnünk külföldi anyacégtől vagy tulajdonostól, hogy az Ön speciális igényeit teljesíthessük.

Magunkról

Minden tudásunkkal és szakértelmünkkel azon dolgozunk, hogy a partnereinknek a legjobb megoldást kínáljuk.
Hiszek abban, hogy ha a vevőinkkel valódi partneri kapcsolatot tudunk kialakítani, akkor a mi tudásunkkal és tapasztalatunkkal piaci előnyre tehetnek szert. Ezért mindig hosszútávú együttműködésekben gondolkodunk.
Jungmayer Csaba Ádám
Ügyvezető, cégtulajdonos
Pásztor Zsolt
Értékesítési vezetőként hiszek a kitartó munkában, és mindennél többre értékelem a tisztességes üzletet. Ehhez nélkülözhetetlen a korrekt partnerség-, a szakmaiság-, és a tiszta párbeszéd. Ezek a mi erősségeink, és ezek adják az alapot dinamikus fejlődésünkhöz.
Pásztor Zsolt
Értékesítési vezető
Műszaki emberként hiszem azt, hogy precíz és kitartó munkával, minden esetben el tudjuk érni a partnereink által támasztott követelményeket és ezzel képesek vagyunk hozzájárulni a versenyképességük növeléséhez.
Troszt Gergő
Műszaki osztályvezető

Rólunk mondták

Cégünk teljes egészében meg van elégedve a nyújtott szolgáltatásokkal. Segítőkészek, pontosak, hatalmas termékpalettával rendelkeznek. Jó a szakmai hátterük, a technológiai támogatásuk! A nap nagy részében kereshetem Őket és mindig gyors választ és megoldást kapok.
Katona Miklós
Fémalk Zrt.: Szerszámüzem vezető
Mai elvárásoknak megfelelni, nem elég jó termékekkel dolgozni. Szüksége van magas szintű műszaki támogatásra is a felhasználóknak, azok valódi előnyeinek kiaknázásához! Ezt kapom meg a Szerszám Technikától.
Gál Attila
EMTC Bt.: Gépgyártás technológus
Könnyű velük együtt dolgozni, mert értenek hozzá és készségesek.
Axman László
Certa Kft.: Technológiai vezető

Szerszámok szakértőktől

A teljesítményen a hangsúly.
Scroll to Top