Szolgáltatásaink

Termékeink mellé kimagasló szakértői segítséget, és műszaki támogatást biztosítunk. Mérnökeink megtalálják a legkedvezőbb szerszámozást és technológiát az Önök forgácsolási kihívásaira.

01.
Országos lefedettség
02.
Műszaki tanácsadás
03.
Rugalmasság, gyorsaság
04.
Raktározás

Egyedi szerszámtervezés

Nem találsz megfelelő szerszámot a katalógusokban? Szeretnéd csökkenteni a darab ciklusidejét? Vállaljuk egyedi keményfém, váltólapkás és forrasztott PKD szerszámok gyártását a tervezéstől, a kivitelezésen át a szerszámok beüzemeléséig.

Tesztelés

Célunk, hogy partnereinknek a jelenleg elérhető leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb megmunkálási technológiát ajánljuk. Ennek érdekében forgácsolási tesztekkel keressük meg a legmegfelelőbb megoldást partnereink által kijelölt feladatokra. Céljaink eléréséhez nem félünk új megoldásokat, szerszámokat, technológiákat kipróbálni.

Felszerszámozás

Bízd ránk munkadarabod teljes felszerszámozását! Beszállítóink és mérnök csapatunk több évtizedes tapasztalatának köszönhetően teljes munkadarab-felszerszámozást vállalunk, legyen szó standard vagy egyedi megoldásokról. Tervezésnél célunk a gazdaságosság és termelékenység. Igény esetén teljes ciklusidő elemzést és felszerszámozási prezentációt is készítünk.

Szerviz

Kelch mérőgépek és zsugorgépek, valamint Speroni mérőgépek garanciális és garancián túli szervizelését végezzük. A beüzemelést, a magyar nyelvű oktatást, az évenkénti kalibrálásokat és szervizeléseket saját szerviztechnikus csapattal végezzük.

Professzionális szerszámraktározás szerszámkiadó automatával

A teljes folyamatot a vevői igényektől a beüzemelésig szerviz csapatunk végzi. Specifikáció, üzembe helyezés, magyar nyelvű oktatás általános felhasználótól a vezetői szintig, a rendszer egyedi paraméterezése. Kiemelt riportok és kimutatások összeállítása. A szerszámkiadó integrálása a vállalatirányítási rendszerbe.

Meghajtott szerszámtartók, szerszámváltók felújítása

2017 óta a magyarországi piacon egyedüliként kínálunk magyar szakemberekkel, német technológián alapuló versenyképes márkafüggetlen meghajtott szerszámtartó felújítást. A felújítási folyamatot a sok évtizedes tapasztalattal rendelkező Wendel Gmbh. támogatásával hoztuk létre és fejlesztjük évről évre. 2019 óta Sauter és Duplomatic szerszámváltók felújítását is végezzük gyári alkatrészekkel.

Kizárólagos hazai gyártói képviselet

Több világmárka kizárólagos hazai gyártói képviseletét látjuk el.

Scroll to Top