Állásajánlatok

1. Műszaki képviselő-szaktanácsadó

Jelentkezési határidő: 2023. 09. 30.

Keressük leendő munkatársunkat műszaki képviselő-szaktanácsadó munkakörben.

Szeretnél egy profi csapat műszaki képviselőjeként dolgozni, és vezetés közben változatos műszaki problémákon törni a fejed? Unod az irodai vagy üzemi munkát és szívesen váltanál? Szeretnél egy vidám és fiatalos csapat tagja lenni?

Dinamikusan fejlődő forgácsoló szerszámokat forgalmazó cégünk keres Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron-, Vas-, Zala megye) és Közép Magyarország (Komárom-Esztergom-, Fejér, – Veszprém-, Pest és Budapest) területére
műszaki képviselő-szaktanácsadó kollégákat.

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz:

15 éve vagyunk a piacon, és több világmárka (elsősorban a WIDIA) kizárólagos gyártói képviseletét látjuk el. Az általunk kínált termékek és technológiák mellé egyedi szolgáltatást és szervízt is biztosítunk. Létszámunk a kezdeti 2 főről mára már 20 főre emelkedett.

  • Műszaki képviselőként sokat fogsz az országban utazni, így minden kisebb-nagyobb céget megismerhetsz, akiket később rendszeresen látogathatsz.
  • Meggyőzően kell beszélned, így a jó kommunikációs készségedre szükséged lesz.
  • A terület, amit Neked szánunk nagy, és ehhez egy profi és segítőkész csapat áll mögötted, akikre mindig számíthatsz.
  • A munkaidő rugalmas, te osztod be magadnak napi hány céget látogatsz, kivel ebédelsz és hány kávét iszol a vevővel.
  • A te kezedben van a tervezés és ütemezés. Kezdetben mindenben a segítségedre leszünk és irányt mutatunk. Cserébe rendszeres jelentést várunk, hogy kivel mit egyeztettél és milyen támogatásra van szükséged.
  • A közvetlen felettesed egy tapasztalt kolléga lesz, aki szakértőként segít és egyengeti az utadat.
  • Ha a munkád Budapestre szólít, az irodában mindig vidám és lelkes csapatot találsz, ahol egy közösen eltöltött ebéd után garantáltan feltöltődve távozol. Ha ez sem segítene, csokoládé és keksz mindig megbújik valakinek a fiókjában.
  • Évente szervezünk csapatépítőket is, ahol a legkülönfélébb programokat találjuk ki magunknak a kenuzástól a kerékpártúráig.

Mikor jelentkezz?

Te vagy az új kollégánk, ha forgácsolásban (gyártási/technologizálási) vagy forgácsoló szerszám kereskedelemben szerezett 2-3 éves releváns szakmai tapasztalatod van.
Mivel a munkád jelentős részét a vezetés teszi ki, szeress vezetni és legyen 2-3 év vezetési tapasztalatod!
Örülnénk, ha német vagy angol nyelven társalgási szinten beszélgethetnénk.

Székhelyünk Budapesten a XXII. kerület Dűlő utca 4. szám alatt található, ahol a szépen felújított és minden igényt kielégítő irodánkba érkezel. Ha kocsival jössz, a tágas parkolóban mindig találsz helyet magadnak!

Várjuk részletes, fényképes önéletrajzodat, nettó bérigényed megjelölésével a [email protected] email címre.

Scroll to Top