WIDIA – fémforgácsoló szerszámok

A WIDIA 1925-ös alapítása óta mindig a fémforgácsoló-szerszámok gyártásának élvonalában volt. A WIDIA nevéhez fűződik a világ első keményfém váltólapkája, és az első bevonatolt szerszám. A márkanév Magyarországon egyet jelent a keményfém megnevezésével.

A keményfémet feltalálásakor illették a WIe DIAmant (mint a gyémánt) névvel, innen ered a márkanév is.

A WIDIA a precíziós szerszámok teljes portfólióját kínálja. A fúró, maró és esztergaszerszámok teljes kínálatának köszönhetően, partnereink a Szerszám Technikától egyetlen forrásból beszerezhetik az összes szükséges szerszámot fémforgácsolási feladataikhoz.

Katalógusokat brossúrákat innen tud letölteni, vagy telepítse elektronikus katalógus és szerszámválasztó applikációnkat a NOVO-t.

Íme egy példa, hogyan tehet szert versenyelőnyre egy WIDIA szerszámmal:

widia_wmt_megoldas2

11 Dec 2005, Milan, Italy --- Inter's Adriano jubilates after he scored his winning goal against Milan during their Serie A soccer match in Milan on Sunday, 11 December 2005. --- Image by © Bazzi/epa/Corbis

WA_WerkzeugFormenbau_RZindd.inddwidia-valtolapkas-marokWIDIA,lapka,váltólapka,váltólapkás,váltólapkás-szerszám,esztergalapka,marólapka,lapkás-fúró,síkmaró,sarokmaró,teljesítménymaró

Hozzászólások lezárva.