ALLMATIC: satuk 30-évre tervezve

Az ALLMATIC céget 1973-ban alapították és 2001 óta, mintegy 70 munkatársával a Jakob csoporthoz tartozik. A marógépen történő megmunkálás, a hagyományos szerszámgépek és a legmodernebb CNC megmunkáló központokhoz szükséges befogórendszerek területén egyaránt a világ vezető specialistái közé tartozik. Az ALLMATIC termékválasztéka az egyszerű mechanikus satuktól az NC nagy-szorítóerejű satukon és a Gripp-satukon  át, a rugalmas gyártási rendszerek komplex, többszörös befogó berendezéseiig terjed.

Az ALLMATIC sokéves tapasztalatára és magas minőségi normáira támaszkodva, partnereink részére egyedi  és innovatív megoldásokat tudunk nyújtani, melyek egyedileg igazíthatók hozzá az Ön gépeihez és munkadarabjaihoz, ezáltal maximális forgácsolási és megmunkálási teljesítményt tesznek lehetővé. Nem utolsó sorban, egy ALLMATIC satu a kivételes ár/teljesítmény arányával döntő módon járulhat hozzá ügyfeleink termelékenységének és versenyképességének növeléséhez.

A nagynyomású orsóval ellátott satuk lelke a teljesen mechanikus alapon működő erőfokozó, amely szerkezeti tulajdonságainak és speciális, hosszú időre szóló kenésének köszönhetően csaknem kopás-mentesen dolgozik, és a legnagyobb mértékben üzembiztos.

Ezenfelül az ALLMATIC satuk orsói teljesen zárt kivitelűek, és ez a maximális forgácsvédelem és minimális tisztítási igény révén tovább növeli a satuk üzembiztosságát.

Katalógus innen letölthető.

Egy példa az ALLMATIC egyedi, személyre-szabott megoldási közül:

allmatic-megoldas-1

allmatic-megoldas-2

allmatic-megoldas3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALL-Lite: kisméretű Centro-satuk nagyon kedvező áron

Nézze meg a kínálatot itt.

Allmatic,All-Lite

Hozzászólások lezárva.