Akciók

Kedves Partnereink,

 

Cégünk, a Szerszám Technika Kft. a jelenlegi, nehéz gazdasági helyzetben is az Önök szolgálatában áll. Csapatunk teljes erővel dolgozik azért, hogy továbbra is ár-érték arányban a legversenyképesebb termékeket-, technológiákat-, és szolgáltatásokat nyújtsuk vevőink részére. A mostani recessziós gazdasági környezet még inkább arra sarkalja a gyártó/termelő cégeket, hogy a legmodernebb-, leggazdaságosabb technológiákat és szerszámokat használja. Ez mindenkinek az elemi érdeke.

 

A Szerszám Technika Kft., mint 100%-ban magyar tulajdonban álló KKV pontosan és tökéletesen átérzi minden hazai és multinacionális gyártó cég helyzetét, cégmérettől és gyártási profiltól függetlenül. Ezért léptünk a lehető leggyorsabban, és alkalmazkodunk a kialakult helyzethez rendkívül rugalmasan.

 

Cégünk felvette a kapcsolatot külföldi partnereivel, és több gyártói akciót kibővített-, illetve meghosszabbított. Minden forgácsolási szegmens szerepel jelenlegi akciós kínálatunkban, pontosan azért, hogy átfogó segítséget tudjunk nyújtani. A kiemelt ajánlatok nem csupán azért értékelődnek fel a jelenlegi helyzetben, mert mindenki a leginkább megtérülő technológiákat és szerszámokat keresi, hanem azért is, mert a jelenlegi globális ellátási körülmények között minden gyártónak biztos szállításra, rendelkezésre álló készletre van szüksége. Akciós ajánlataink ennek szellemében készültek.

 

Kérem, tekintse meg jelenlegi ajánlatainkat, és, bizalommal keresse kollégáinkat kérdéseivel kapcsolatban:

Kattintson a logókra a részletekért:

widia_500

vargus_500

ajándék-szerszámok,ingyen-szerszám,akciós-szerszám,akciós-készlet,akciós-szerszámkészlet

Hozzászólások lezárva.