Allied Machine & Engineering AMEC – Fúrás, furatmegmunkálás

Az Allied Machine csak és kizárólag furatmegmunkáló szerszámokkal foglalkozik.

Az első helyen kiemelendő termékcsaládjuk a cserélhető hegyű TA fúró, mely Ø9,5mm-től egészen 160mm-es átmérőig kínál akár 1000mm furatmélységig megoldást furatmegmunkálási feladatokhoz. Olyan munkáknál ajánljuk a TA termékeket, ahol egy hagyományos HSS vagy VHM fúró nem nyújt biztonságos vagy gazdaságos megoldást, vagy olyan nagy méretek esetén amihez nem is kapható HSS vagy VHM fúró. Az Allied Machine termékek legnagyobb versenyelőnye a flexibilitás. Egy fúrótesttel több átmérő is megmunkálható, csak az adott feladathoz való lapkát kell beszerezni. Például egy 1-es méretű testtel Ø17,86mm-től egészen Ø24mm-ig lehet fúrni, de a legnagyobb 8-as méretű test mérettartománya már Ø102mm-től Ø160mm-ig terjed.

3-féle HSS, 4-féle keményfém alapanyagból 24 geometriában 5 bevonattal választható lapka a szerszámhoz. Nincs olyan alapanyag amihez ne lehetne lapkát találni a kínálatból.

amec

Az Allied Machine programjából ki kell még emelnünk az AccuPort családot. Ez az innovatív termék egy műveletben alakítja ki a hidraulikus-csatlakozó portok furatait, és teszi mindezt standard váltólapkák segítségével, elő-furat kialakításának igénye nélkül. A váltólapkás kivitelének köszönhetően csak olcsó lapkát kell cserélni és máris bevetésre kész az új méret-pontos szerszám. Nem kell drága egyedi VHM lépcsősfúrókat használni, vagy várni az után-élezésre.

amec_accuport

A harmadik kiemelkedő termékük a Revolution Drill, és a Core Drill váltólapkás telibefúró és felfúró család. A Revolution Drill Ø47,75mm-től Ø101mm-ig bevethető váltólapkás telibefúró akár Ø5,1mm-es kiállítási lehetőséggel. A Core Drill Ø50,80mm-től Ø142,75mm ig használható felfúráshoz. A telibefúró és a felfúró is cserélhető fejű, és az ISO lapkáknál vastagabb jóval szívósabb lapkákkal dolgozik.

amec2

Katalógusok innen letölthetőek.

Hozzászólások lezárva.